Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Piotr XXX (2704 niezalogowanych)
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
HM..... Lindemans mial racje

W przeciwienstwie do ciebie to chodze po pubach i doskonale wiem co mowia Tylko wiesz .... ja z nimi o polskich kurwach nie rozmawiam. Sa inne tematy. No i nigdy sie nie kryje ze jestem Polakiem. Hm.....nigdy tez nie krzycze ze jestem polakiem-fanatykiem
Osmielam sie nadmienic ze Øverlanda znam. Jak bys doczytal to wiedzialbys ze z komunizmem pozegnal sie bardzo szybko. Martien Niemöller komunista tez nie byl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Na forum MN nie uzywa sie zwrotu "Polak fanatyk", tu tacy nazywaja siebie "prawdziwy Polak"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
No tak, cale zycie sie czlowiek uczy Cofam wiec i koryguje zastepujac polaka-fanatyka Polakiem prawdziwym.
Errata:
Jest "polak-fanatyk" Mialo byc: " prawdziwy polak"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@jasta102: Skoro po wygladzie juz oceniles sklad genetyczny tego generala to gratulacje.... chociaz nawet gdyby mial w sobie troche z zoltej rasy to poczytaj sobie co naukowcy uwazaja o inteligencji zoltych.... do tego moze znasz z historii takiego kogos jak Czyngis-chan? Wybor takowego generala moze byc powodowany np. tym ze jest niezwykle dobry w tym co robi?

A teraz skoro juz tak dobrze oceniasz po wygladzie to moze powiesz mi na kogo wyglada Obama? Czy bardziej na indianina czy tez europeiskiego kolonizatora? A potem moze przeczytasz jak naukowcy takich osobnikow inteligencje oceniaja ogolnie?

@Crow: To moze jakos szczesliwie trafiles w jakims wiekszym miescie.... (moze juz komus opowiedzieli swoje madrosci i skonczylo sie praniem po lbach bo ktos niewytrzymal). Wybierz sie w jakiejs mniejszej miejscowosci typu Skien i tak chwile zanim zaczna walic muzyka ponad 100 Db w tej fazie kiedy norski jeszcze gadaja ze soba i czasem witaja ludzi ktorzy wchodza.... Wtedy jak powiesz ze jestes z Polski.... to na 90 % opowiedza ci o jordbærplukkere etc. a na 20 % moga pozniej opowiedziec o "kurwach z Polski"......

PS. Jestem Slowianskim Patriota.... ktory predzej z Chinczykami zawarlby sojusz niz giermancem etc. A "prawdziwych prawdziwkow" to szukajcie u Kaczora w PiS.... chociaz lepsi tacy niz zlodzieje (chociaz w PiS tez tego niebrakuje) i szkopscy agenci z PO.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Yeah !!!!!!!!!!!!!!!!!! Heia Korwin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ja juz nic innego tylko racje przyznaje Tylko z tymi studiami nie przyznaje bo nie wierze ! To jest niemozliwe !!!!!!!!!!!!! Cudow nie ma ! W Polsce sa ale w Norwegi nie ma!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Crow: Widocznie umysl masz socjalisty (skoro twierdzisz ze socjalista nie jestes) i ciagle podchodzisz do sprawy "Jesli fakty niezgadzaja sie z moim swiatopogladem, to tym gorzej dla faktow!".

A co do dowodow to wystarczy ci link gdzie pracuje czy dyplom trzeba wkleic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
E tam........wiesz Nie bedziemy sobie rzucac dyplomami bo wiesz co to znaczy. Przykladowo: Ja ci tez moge wyslac kopie roznych dyplomow ale..............zobacz na mnie. Moge ci wyslac dyplom a zobacz jaki glupi jestem. Nie chce wiedziec gdzie pracujesz. Nie szata zdobi czlowieka.
Doceniam oczywiscie to ze jestes dumny ze swojej pracy i osiagniec (powaznie). Ale, co z tego jak twoje komentarze tego nie potwierdzaja.

Når dette er sagt ( to jedyne co umiem po norwesku )

Zastanow sie czasami co piszesz. To w koncu jest nett, z tym wszystkim co niesie ze soba. Jesli pracujesz w jakiejs tam Fylkeskommune, to pociaga to ze soba jakies zobowiazania. To sie nazywa lojalnosc. Chyba ze masz takie uklady w pracy ze mozesz im wszystkim mowic ze sa glupi. Jakos tak dziwnie jest srac we wlasne gniazdo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Imperator1988 napisał:
@jasta102: Skoro po wygladzie juz oceniles sklad genetyczny tego generala to gratulacje.... chociaz nawet gdyby mial w sobie troche z zoltej rasy to poczytaj sobie co naukowcy uwazaja o inteligencji zoltych.... do tego moze znasz z historii takiego kogos jak Czyngis-chan? Wybor takowego generala moze byc powodowany np. tym ze jest niezwykle dobry w tym co robi?

cienki pijaczku
najpierw popatrz po internecie
za co Putin wyrzucił poprzedniego ministra obrony
Słowianina
co jak co, ale na kierownika ochrony swojego majdanu nie chciał więcej złodziei
także tylko z żółtych mu zostało wybierać
no bo co robi każdy Słowianin na stanowisku????
no co cienki pijaczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
@Crow: A wklej nawet doktorat z filozofii.... dla mnie to nic nieznaczy kto jaka szkole ukonczyl i jakie studia zdal. To tylko dla ciebie jest wyznacznik inteligencji czy ktos skonczyl studia czy nie.... Ale ze upierasz sie przy tym ze cos niezgodnego z socjalistycznym swiatopogladem nie moze byc prawdziwe to dlatego chcialem ci udowodnic ze sie mylisz. A to co sie liczy to ile kto w zyciu kapitalu zdobedzie.

Pozatym niepracuje w zadnym smiesznym fylkeskommune ktore powinno byc skasowane chociaz jeszcze niezostalo lecz pracuje u Fylkesmannen.... i w pracy jestem w pracy tam kazdy zachowuje sie profesjonalnie i nie ma to nic wspolnego z zyciem prywatnym czy osobistymi pogladami. W pracy kazdy rozmawia o pracy.... nikt nieopowiada o zbieraczach truskawek etc. Conajwyzej o jakiejs Olimpiadzie pogadaja sobie na przerwie. Trzeba potrafic odroznic sprawy zawodowe od prywatnych. Gdy wchodze przez drzwi do pracy to jestem neutralnym pracownikiem Fylkesmannen.... gdy wychodze to jestem soba i robie co mi sie podoba w granicach prawa i tyle.

@jasta102: A zeby nawet Putin zatrudnil cesarza Japonii a nietylko "zwyczajnych zoltych" to o ile beda pracowac dla Slowianskiej Rosji a posrednio dla wszystkich Slowianskich narodow to super i trzeba ich chwalic. Putin dla Rosji jest tym kim Reagan byl dla USA.

A co do Izraelitow to mozesz ich lubic lub nielubic w zaleznosci od tego jak ci lepiej pasuje do hipokrytycznego posta... ale zgodzisz sie chyba z tym ze wybitny historyk wojskowosci wie co mowi gdy wypowiada sie na temat Putina i Obamy..... On wprost tego az tak niepowiedzial lecz ja uwazam ze Obama to taki trzezwy Jelcyn jest.... a po Obamie jesli wybiora zone Clintona to juz bedzie pozamiatane w USA.... rozwala w 16 lat to co budowane bylo przez kilkaset.... Zreszta Obama sie stara aby zdazyc juz w 8 lat rozwalic USA gospodarczo.....

PS. Putin chociaz zlodzieji wywala... w Polsce sie ich przenosi ze stanowiska na stanowisko lub odsyla do Europarlamentu.... i tak bedzie w nieskonczonosc az a) Ludzie wybiora KNP lub bardziej prawdopodobne b) Ukradna juz wszystko co da sie ukrasc i bedzie taka bieda ze bedzie majdan w Warszawie i zlodzieje beda na drzewach wisiec.... (bo ani Putin ani zachod im na pomoc nieprzyjdzie).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Hahahahaha Argumentujesz na poziomie kaczynskiego. Lindeman miala racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok